‘OnePlus 2 uitgesteld’

Geen reacties
Tags: ,
Posted 27 jan 2015 in nieuws

De mobiele hit van 2014 was zonder twijfel OnePlus One, volgens kenners een van de beste Android smartphones op de markt. Maar de opvolger OnePlus 2 laat helaas wat langer op zich wachten. Die komt pas in het derde kwartaal, wegens problemen met de Snapdragon 810 processor.

Die processor schijnt aardig warm te worden, zoals al eerder bleek bij toestellen bij Sony, LG en Samsung. Naar verluidt is dat de reden dat Samsung voor de aanstaande Galaxy S6 de Snapdragon wilde inruilen voor zijn eigen Exynos chipset. Inmiddels zou er een verbeterde chipset van Qualcomms Snapdragon beschikbaar zijn.

Naar de OnePlus 2 (en dus niet Two) wordt door velen uitgezien, aangezien het een zeer goedkoop toestel is voor wat het kan. In alle opzichten scoorde de smartphone in testen beter dan Googles Nexus 5.

Nog altijd zijn er onduidelijkheden over de ietwat geheimzinnige Chinese fabrikant. Die ontkende vorig jaar in alle toonaarden dat het een dochterbedrijf was van Oppo, een Chinese smartphonefabrikant uit Dongguan.

 Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment