Hoogvliet start met thuisbezorging in Voorschoten

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 23 jan 2015 in nieuws

Hoogvliet start op 29 januari een proef met thuisbezorgen van online bestelde boodschappen onder de naam Hoogvliet aan Huis. De al eerder voorgestelde tuktuk rijdt aanvankelijk alleen in Voorschoten.

Hoogvliet rekent een vast bedrag van 4,99 euro aan bezorgkosten. Daarbij kan de consument de bestellingen in de ochtend of de avond ontvangen. De boodschappen worden met pin afgerekend bij de bezorger. Die kan ook Hoogvliet kratten en Coole tassen met statiegeld terugnemen.

De keuze voor de proef is op Voorschoten gevallen vanwege zijn ligging in de randstad en ‘een goede match met de doelgroep die Hoogvliet wil aanspreken.’

De geluidarme tuktuk is speciaal gebouwd voor Hoogvliet en is geoptimaliseerd voor het vervoer van de Hoogvliet kratten en de Coole tassen.

De thuisbezorging is een volgende fase in de onlinestrategie. Eerder deze maand startte Hoogvliet in samenwerking met boekhandel Paagman een proef met de onlineverkoop van boeken. Voor een periode van drie maanden wordt van vijf categorieën de top 10 aangeboden in de Hoogvliet websuper. Consumenten kunnen de boeken tegelijk met hun overige boodschappen bestellen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment