Ben Woldring: ‘Duitsland smaakt naar meer’

Geen reacties
Tags: ,
Posted 22 jan 2015 in nieuws

Twee jaar ervaring heeft Ben Woldring nu op de Duitse markt met zijn site Wechseljetzt.de. “Ik wilde ik dat er eerder was begonnen.”

De ondernemer achter sites als Bellen.com, Gaslicht.com en – sinds kort – Poliswijzer.nl was vanochtend een van de sprekers op de Webwinkel Vakdagen in Utrecht.

De Groninger deelde er zijn inzichten en ideeën over ondernemer in het algemeen en spitste zich aan het einde van zijn presentatie toe op de toekomst. Die lijkt in Duitsland te liggen.

Bencom Group is sinds 2012 actief in Duitsland met energievergelijker Wechseljetzt.de. “Duitsland is een prachtige markt die vijf keer groter is dan Nederland.”

Hoewel hij geen concrete plannen weggaf in Utrecht, gaf hij alle schijn dat een energievergelijker niet het laatste initiatief zal zijn dat hij bij de oosterburen ontplooit. Bencom Group is actief op de laatst geliberaliseerde markten Telecom en Energie, maar ook op de eveneens druk beconcurreerde markten van hotelboekingen en zorgverzekeringen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment