Adfactor start buzzdienst Bloginsiders

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 21 jan 2015 in nieuws

Native advertising specialist Adfactor start een nieuwe dienst Bloginsiders. Daarmee kunnen adverteerders ‘buzz’ creëren rond hun merk met behulp van invloedrijke bloggers.

Niet alleen de bloggers zelf, maar ook hun grote schare volgers worden betrokken in marketingcampagnes: geen ‘storytelling’ door influentials, maar ‘storymaking’ door consumenten zelf, zo formuleert het bureau het.

De aanpak leent zich met name voor campagnes met veel volume, zoals virale marketingacties. ‘De bloginsiders gaan aan de slag met een merk dat bij hen past. Ze kunnen bijvoorbeeld een conversatie starten op sociale media, meedoen aan foto- en videowedstrijden, een product of dienst testen of evenementen bezoeken en daar verslag van doen.’

Elke Bloginsideractie wordt op maat ontwikkeld. De insiders zijn fans van de populairste blogs en influentials van Nederland in uiteenlopende categorieën, waaronder lifestyle, entertainment, health, gadgets, food, fashion en beauty.

Bloginsiders is een vervolg op Blogads, dat ook door Adfactor is ontwikkeld. Met Blogads worden merken verbonden aan invloedrijke bloggers.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment