Relonch, fancy cameracase

Geen reacties
Tags: ,
Posted 20 jan 2015 in nieuws

Is de Relonch is een hele sjieke iPhone-case met ingebouwde camera of is het een hele sjieke camera, waarbij kosten zijn bespaard op het display?

Voor beiden is wat te zeggen. Alhoewel de iPhone 5 en iPhone 6 al een hele goeie camera aan boord hebben, heb je met een goeie systeemcamera een grotere sensor, meer resolutie en vaak een zoomlens. Of dat ook het geval is met de Relonch, zullen we pas eind dit jaar kunnen ervaren als de eerste exemplaren naar diegenen worden gestuurd, die nu al 500 dollar hebben neergelegd voor dit concept.

RelonchCameraTrio

Het enige wat duidelijk is over de specificaties, is het gebruik van een sensor ter grootte van APS-C, maar diafragma (waarschijnlijk f/2.0), brandpunt, merk en of het een zoomlens betreft, is nog onduidelijk. De cameracase zal wel zijn eigen voeding krijgen, dus minder vragen van de batterij van je iPhone.

Aangezien er gebruik wordt gemaakt van een Lightningaansluiting is de Relonch nu nog alleen geschikt voor iPhone, maar er zullen wel 2 versies beschikbaar zijn voor de iPhone 5 en iPhone 6.

 Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment