RTL Ventures neemt meerderheid in Dutch Learning Company

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 02 dec 2014 in nieuws

De investeringstak van RTL Nederland neemt een meerderheidsbelang in online cursusaanbieder Dutch Learning Company (DLC). RTL Ventures vergroot zijn belang in de grondlegger van de grootste online EHBO-cursus in Nederland naar 79 procent.

DLC biedt EHBO-cursussen volgens het principe van blended learning: de theorie kan men thuis via e-learning bestuderen, waarna de opgedane kennis in de praktijk wordt geoefend bij een van de 200 cursuslocaties verspreid door heel Nederland.

Volgens Nicolas Eglau, directeur Ventures bij RTL Nederland, zijn e-learning en e-health twee groeimarkten waar een belangrijk deel van de aandacht naar uit gaat. ‘DLC brengt deze twee werelden op een innovatieve wijze samen. Onze investering wordt aangewend om verdere groei van het bedrijf te versnellen. Hierbij ligt de focus op de uitbouw van producten voor zowel de zakelijke markt als de consument.’

Oprichter en ondernemer Eugène Kuipers blijft een van de aandeelhouders. Hij wordt ad interim opgevolgd door Frank Meijer, voormalig manager van mobiele content provider Sizz.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment