‘Bij ons nooit meer je facturen kwijt’

Geen reacties
Tags: , , , , , , , ,
Posted 31 okt 2014 in nieuws

Na maanden van bouwen en toetsen aan de markt is Storecove van start gegaan, een soort digitale schoenendoos waar bedrijven en particulieren online hun facturen en aankoopbonnen centraal kunnen bewaren.

“Tijdens onze verkenningen kwamen we erachter dat bedrijven vaak met hetzelfde probleem kampen: de vraag waar bepaalde facturen zijn gebleven. Daarvoor ontwikkelden we Storecove, een dienst waarbij je alle facturen op een e-mailadres bij ons laat binnenkomen”, aldus oprichter Dolf Kars.

Kars was met zijn compagnons ooit de grondlegger van Videostrip, het videoreclamenetwerk dat door RTL Nederland werd overgenomen.

“Voor bedrijven is dit interessant omdat ze niet langer naar facturen hoeven te zoeken, ook niet als de aankopen door verschillende personen worden gedaan. Het bespaart ze tijd maar ook geld, van de BTW die anders niet kan worden teruggevraagd. Dat rechtvaardigt de investering op zich al.”

“Gebruikers wordt gevraagd eenmalig een shoppingadres @storecove.com aan te maken dat daarna voor alle online aankopen wordt gebruikt. Voor webwinkels waar al eerder een account is aangemaakt dient het e-mailadres éénmalig te worden gewijzigd in het storecove.com-adres. Alle e-mails worden automatisch en zonder vertraging ook naar je eigen mailbox doorgestuurd zodat het bestelproces niet verandert.“

De dienst is ook te koppelen aan reguliere boekhoudpakketten. Dat kan er volgens Kars voor zorgen dat boekhouders wel eens de grootste evangelisten van zijn nieuwe bedrijf worden.

Voor de consument kan het nieuwe systeem een soort documentmanagementsysteem worden waarin niet alleen facturen maar bijvoorbeeld ook handleidingen en garantiebewijzen worden bewaard.

Foto: Steven Depolo (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment