Easynet lanceert Adaptive Cloud-portfolio

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 18 sep 2014 in nieuws

Het Nederlandse Easynet lanceert zijn Europese Adaptive Cloud-portfolio, een flexibele enterprise cloud-oplossing waarbij klanten ‘in alle transparantie’ kunnen kiezen voor de juiste infrastructuur.

De applicaties bepalen of de klant het beste gebruik kan maken van een (door Easynet beheerde) private cloud, een private cloud die gehost wordt in het Easynet datacenter (enterprise cloud), of een op internet gebaseerde publieke cloud-dienst. Easynet biedt naar eigen zeggen op basis van een managed-model een ‘best-of-breed’ oplossing die kan meegroeien met de behoeften van het bedrijf. Het managed service platform is veelomvattend (beveiliging, opslag, firewalls, load-balancing, applicatiebeheer).

Via de Easynet Cloud Portal krijgen klanten in één oogopslag een volledig beeld krijgt van de dienst, de configuratie en de beschikbaarheid van implementatiemiddelen.

De cloud-oplossing van Easynet is volgens het bedrijf de enige single site enterprise cloud-dienst op de Europese markt met een SLA van 99,99 procent. De Europese hubs beschikken tevens over lokale supportteams die klanten steeds de meest flexibele optie, de beste SLA en een SLA op applicatie-niveau bieden.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment