LeaseWeb lanceert ‘flat-fee’ private cloud in Duitsland

Geen reacties
Tags:
Posted 14 aug 2014 in nieuws

LeaseWeb heeft het aantal locaties van zijn zogenoemde plug & play private cloudhostingplatform uitgebreid. Na Nederland en Amerika, is LeaseWeb Private Cloud nu tevens gelanceerd in Duitsland.

LeaseWeb Private Cloud is een plug & play private cloudoplossing, gebaseerd op CloudStack open source technologie, waarmee gebruikers grote hoeveelheid zogenoemde cloud instances aan kunnen maken en beheren. Klanten hebben de vrijheid hebben om hun virtuele infrastructuur naar eigen behoefte op maat in te richten.

De lancering van LeaseWeb Private Cloud in Duitsland (Frankfurt) is het tweede private cloudplatform van LeaseWeb buiten de Nederlandse grenzen. In juni werd een vergelijkbaar ‘flat-fee’ private cloudplatform gelanceerd in de Verenigde Staten. Het flat-fee private cloudconcept werd oorspronkelijk geïntroduceerd in Nederland. Om tegemoet te komen aan compliance en data-integriteitseisen zijn de drie private cloudplatformen volledig onafhankelijk van elkaar.

De platformen zijn verbonden met een wereldwijde IP-backbone met 52 Points-of-Presence (PoP’s), connectiviteit met 33 Internet Exchanges (IX’s), en 4,0 Tbps aan bandbreedtecapaciteit.

LeaseWeb Private Cloud is ondergebracht in een Tier 3 datacenter in Frankfurt. De engineers van LeaseWeb hebben de oplossing ontworpen voor Duitse klanten, maar ook voor Nederlandse bedrijven met activiteiten in Duitsland. Europese bedrijven met bepaalde redundantie eisen kunnen het Duitse private cloudplatform tevens inzetten als virtuele spiegellocatie voor hun infrastructuren. Daarnaast is de oplossing ontworpen voor bedrijven in Noord-Amerika en Azië met uitbreidingsplannen in Europa.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment