Thuisbezorging winkels Hoog Catharijne binnen 2 uur

Geen reacties
Tags: ,
Posted 05 aug 2014 in nieuws

Vastgoedeigenaar Corio Nederland sluit een samenwerking met Pluplus, dat koeriers binnen twee uur de orders thuis laat bezorgen. De kleinere winkels en de nationale ketens in Hoog Catharijne zijn de eerste die deze dienst gaan bieden.

“Het maakt niet uit of je winkelt in de shopping mall en daar iets koopt of dat thuis via internet doet. De aangesloten winkels bieden deze bezorgoptie als extra dienst aan hun klanten. Wij verzorgen de logistieke afhandeling”, zegt Jorik Bremer van Pluplus over zijn samenwerking met Corio.

Pluplus werkt voor de bezorging samen met zijn nieuwe aandeelhouder Parcel International. De aangesloten koeriers bezorgen binnen een straal van zestien kilometer rondom de winkel en doen dat binnen twee uur. “Of later als de klant dat wil. We zijn landelijk dekkend met onze diensteverlening.”

Corio Nederland is in nog twaalf andere grote steden eigenaar van drukke winkelgebieden, daaronder bijvoorbeeld het Alexandrium in Rotterdam. Bremer heeft er goede hoop op dat de vastgoedeigenaar de bezorgdiensten ook in een aantal van deze gebieden wil aanbieden. Corio biedt Pluplus’ diensten aan als extra dienst aan zijn huurders. De deal is met gesloten beurzen.

Foto: FaceMePLS (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment