Bol.com start met verkoop van baby- en peuterkleding

Geen reacties
Posted 05 aug 2014 in nieuws

Bol.com breidt uit met kleding voor baby’s en peuters. Naast luiers, autostoeltjes en alles voor de babykamer, biedt de webwinkel nu ook 20.000 kledingstukken van meer dan vijftig merken, zoals Mexx, Noppies en Petit Bateau.

Begin 2012 opende bol.com al eens haar babywinkel, die inmiddels dagelijks door bijna 17.000 ouders wordt bezocht. Door de uitbreiding van het assortiment met de collectie babykleding en peuterkleding verkoopt bol.com voor het eerst kleding.
Bol.com werkt samen met tientallen modemerken waaronder – naast Mexx, Noppies en Petit Bateau – ook de merken Blue Rebel, Little Label, Imps & Elfs, Moodstreet en Claesen’s. De collectie bestaat onder andere uit broeken, shirtjes, ondergoed, jassen en sokken, van de kleinste prematuurmaten tot en met maat 116. Een deel van de collectie wordt aangeboden door partners van bol.com, zoals Brandkids.nl.

De afbeeldingen van de kleertjes kunnen simpel vergroot worden, zodat alle details van het kledingstuk goed te zien zijn. Ook helpt een handige maattabel bij het kiezen van de juiste maat.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment