Floris Ketel naar directie eFocus

Geen reacties
Tags: ,
Posted 31 jul 2014 in nieuws

De strategisch directeur van Mirabeau, Floris Ketel, verlaat het bedrijf na een betrekking van elf jaar. Hij wordt creatief directeur bij eFocus uit Utrecht.

eFocus trekt Ketel aan om zijn ‘creatieve propositie’ in omvang en kwaliteit te laten groeien, zo legt directeur Arnoud Martens uit. Ketel op zijn beurt wil het bureau helpen groeien.

In een verklaring zegt hij: “De open en ondernemende kant van eFocus sprak mij zeer aan. Een mooi en sterk klantportfolio waar op creatiegebied kansen liggen. Voor mij zijn dat onderdelen die belangrijk zijn in het bouwen en versterken van de creatieve kant van eFocus. Op diverse vakgebieden zie ik mogelijkheden om de dienstverlening van eFocus naar een hoger plan te tillen”.

Over zijn vertrek bij Mirabeau zegt hij niets in dat bericht.

eFocus is een organisatie met 160 medewerkers verdeeld over vier lokaties: Utrecht, Amsterdam, Amersfoort en sinds afgelopen voorjaar ook in Eindhoven.

Internetbureaus hebben te kampen met groeiende concurrentie omdat hun werk op steeds strategischer niveau wordt ingeroepen. Dan komen ze ook specialistische adviesbedrijven als Accenture en Deloitte tegen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment