Coolblue introduceert gratis bezorging op zondagmiddag

Geen reacties
Tags:
Posted 30 jul 2014 in nieuws

Coolblue verzorgt samen met PostNL vanaf 30 augustus zondaglevering in Nederland en België. Het is de eerste grote webwinkel in Nederland die 7 dagen per week pakketjes gaat bezorgen.

De nieuwe bezorgoptie is elke weekdag beschikbaar. Klanten kunnen ook op woensdag kiezen om een nieuwe camera, smartphone of barbeque op de vrije zondag te ontvangen.

Zondagbezorging past bij het streven van Coolblue om klanten steeds meer controle te geven over hun bezorgmoment, zegt het bedrijf. Eerder introduceerde het VandaagNog, waarmee bestellingen voor 15.00 uur dezelfde dag geleverd kunnen worden. Ook levering op een specifiek tijdvak, afhalen bij 2.000 afhaalpunten en bezorging bij één van de 7 Coolblue-winkels is mogelijk.

Alleen hele grote producten als tv’s en wasmachines zijn uitgesloten van deze nieuwe dienst. Verder geldt de zondagbezorging voor vrijwel alle 40.000 producten die Coolblue verkoopt.

PostNL benadrukt dat het voorlopig nog om een proef gaat. Bij succes kunnen alle webwinkelklanten vanaf volgend jaar gebruik maken van de extra bezorging.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment