Leon Gerrits wordt Beneluxbaas van Yieldr

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 28 jul 2014 in nieuws

Yieldr heeft per vandaag een nieuwe verantwoordelijke voor de Beneluxmarkt. Leon Gerrits neemt die positie over van Victor van Venrooij, die een andere rol binnen het bedrijf krijgt.

Gerrits wordt in zijn nieuwe baan verantwoordelijk voor de operationele en commerciële activiteiten van Yieldr. Dat is een bedrijf dat technologie levert waarmee adverteerders op basis van profielgegevens gericht beeldreclame kunnen uitserveren.

New challenge: I started as Managing Director Benelux at @Yieldr. Let's rock and roll!

— Leon Gerrits (@lgerrits) July 28, 2014

De nieuwe Beneluxbaas was voor zijn wereldreis verantwoordelijk voor de e-commerceactiviteiten van T-Mobile in Den Haag. Hij zat ook in de IAB-werkgroep over affiliatemarketing en werkte bij Tradedoubler. Vanuit zijn laatste positie had Gerrits’ bedrijf als klant veel contact met Yieldr, dat graag schermt met de casus van het telecombedrijf.

Victor van Venrooij van Yieldr schuift een post omhoog naar het Spaanse team dat zich met Account Strategy bezighoudt. Sinds kort heeft Yieldr zijn hoofdkantoor in Barcelona. Daar vandaan worden alle verkoopactiviteiten gecoördineerd. De afdeling Techniek zit nog in Amsterdam.

Foto: Moyan Brenn (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment