Phone House sluit 50 winkels (update)

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 22 jul 2014 in nieuws

Retailketen The Phone House gaat 50 van zijn ongeveer 160 winkels sluiten en meer dan 200 mensen ontslaan. Dat schrijft Tweakers op basis van anonieme bronnen. Het bedrijf heeft de sluiting tegenover De Telegraaf bevestigd.

De reorganisatie zou nodig zijn omdat The Phone House in zijn eerste kwartaal van dit financiële boekjaar slechte resultaten heeft behaald. Veertig van de ontslagen vallen op het hoofdkantoor, nog eens 170 banen verdwijnen bij de winkels.

Volgens directeur Jan Doorenbosch is de reorganisatie nodig vanwege de verschuiving van offline naar online winkelen. ‘Een duidelijke focus en efficiency is nodig om onze klanten optimaal te bedienen en te voldoen aan de vraag van vandaag.’

Eind vorig hebben Media Markt-Saturn Holding Nederland en Phone House Nederland nog eens samenwerkingsovereenkomst voor de lange termijn getekend. Onder de noemer Connected World lanceerde de laatste binnen Saturn en Media Markt een winkelconcept met een ‘compleet en geïntegreerd aanbod’ van hardware, accessoires, verbinding en content op het gebied van telecom.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment