Nominatieronde LOEY Awards 2014 van start

Geen reacties
Tags: ,
Posted 22 jul 2014 in nieuws

Voor het vijfde achtereenvolgende jaar gaat een zware jury ook dit jaar weer op zoek naar de beste online ondernemer van Nederland. Tegelijkertijd kan vanaf nu iedereen de volgens hem beste nieuwe ondernemer nomineren voor een van de vijf LOEY Starter Awards.

De nominatieronde voor de LOEY Awards loopt dit jaar iets anders dan voorgaande jaren. Dit keer zal de jury zelf een selectie van vijftien à twintig ondernemers maken die kans maken op dé LOEY Award. Het publiek kan vanaf dit jaar bepalen wie in aanmerking komt voor een Starter Awards. In eerdere edities kon het publiek ook nomineren voor de hoofdpprijs.

Voor starters zijn er dit jaar vijf prijzen te verdelen verspreid over even zoveel categorieën. Voor E-commerce, Tech, Marketing & Media, Education en E-health zullen uiteindelijk, na een juryselectie, vijftien personen worden voorgedragen aan het publiek voor het eindoordeel. Op 3 september worden de uiteindelijke winnaars bekendgemaakt.

Nominaties kunnen tot en met 8 augustus worden aangedragen hier op Loeyawards.nl. De belangrijkste criteria zijn dat de ondernemer minimaal een halfjaar en maximaal drie jaar actief is en niet meer dan twee bedrijven heeft gehad.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment