Rackspace lanceert nieuw aanbod rond Managed Cloud

Geen reacties
Tags: ,
Posted 16 jul 2014 in nieuws

Hostingbedrijf Rackspace introduceert een nieuw managed service-model voor de publieke cloud. Ook wordt een programma voor ontwikkelaars gestart voor het bouwen van schaalbare applicaties in de cloud.

Rackspace introduceert twee nieuwe soorten managed service-diensten: Managed Infrastructure en Managed Operations. Managed Infrastructure omvat het meest uitgebreide dienstenpakket. Klanten krijgen onder meer advies over de architectuur, begeleiding bij de beveiliging en asistentie bij de ontwikkeling van code.

Managed Operations voegt daar proactieve ondersteuning aan toe, waaronder een eigen accountmanager, 24×7 monitoring & response en het beheer van gangbare besturingssystemen en applicatie-stacks. Klanten van beide pakketten kunnen gebruik maken van Rackspace Cloud Monitoring en voor een beperkt aantal klanten wordt ondersteuning geboden voor grote hoeveelheden verkeer.

Het nieuwe ontwikkelaarsprogramma omvat een pakket met gratis cloud-diensten dat voor een bepaalde tijd beschikbaar is. Zij hoeven zich dan niet bezig te houden met het onderhoud van de IT. Klanten hebben op een performance Cloud Server, een Cloud Load Balancer, Cloud Monitoring, Cloud Networks, Cloud Backups, Cloud Files, Cloud DNS en Email-as-a-Service via Mailgun.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment