‘iPhone 6 ernstig vertraagd’

Geen reacties
Tags: ,
Posted 14 jul 2014 in nieuws

De grotere versie van de iPhone 6, die dit najaar zou moeten verschijnen, komt niet voor 2015 op de markt. Dat voorspelt Ming-Chi Kuo van KGI Securities. Volgens de analist zijn er flinke productieproblemen met het 5,5 inch scherm.

De nieuwe iPhone wordt in een 4,7 en 5,5 inch-versie verwacht. Het saffieren scherm zou niet robuust genoeg zijn om op de grond te laten vallen. Dat is opmerkelijk, want saffier is hard en onmogelijk te beschadigen. Apple gebruikt al saffier voor zijn cameralenzen en voor zijn Touch ID vingerprintsensor, en ook het scherm van de aanstaande iWatch zal uit saffier bestaan. Die wordt al in november verwacht.

Ook zou het scherm niet aanraakgevoelig zijn aan de randen en zijn er problemen met de kleurweergave. Apple zou ook de metalen behuizing van partner Catcher Technology hebben afgekeurd.

Het probleem zou ook opgedoken zijn bij de productie van schermen voor het 4,7 inch model, maar omdat het om een kleiner scherm gaat hoeft de productie daarvan niet te worden uitgesteld.

Het zou kunnen dat Apple de nieuwe iPhones al wel in het najaar aankondigt, maar pas later mondjesmaat levert.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment