Yourzine publiceert confronterend videoplatform

Geen reacties
Tags: , , , , , ,
Posted 14 jul 2014 in nieuws

Yourzine lanceert Talking Retail, een actueel videoplatform die als reality check fungeert voor marketeers directeuren.

Lang niet alle jongeren shoppen graag online en het idee dat millenials niet zonder mobiele e-commerce kunnen slaat ook als een tang op een varken. De online industrie laat zich op grond van onderzoeksrapporten en succesverhalen van anderen een wereldbeeld aanpraten dat niet congruent is met de werkelijkheid. Dat brengt Talkingretail.nl letterlijk in beeld.

“Retail is een urgent bewegende branche waarbij de laatste jaren het inzicht in het aankoopgedrag van consumenten enorm is toegenomen,” aldus Michiel van Riemsdijk, directeur van Yourzine. “Met ons Retail Event en het nieuwe platform Talking Retail brengen wij onze klanten en hun branchegenoten dichter bij elkaar om de laatste ontwikkelingen en trends te delen. Zo kunnen we van elkaar leren en de contactmomenten tussen bedrijf en consument blijvend optimaliseren, gebruikmakend van de nieuwste mogelijkheden.”

De videosite wordt doorlopend aangevuld met nieuwe video’s. De reporter bezoekt enerzijds events waar veel online professionals komen om hun opvattingen te peilen. Vervolgens gaat ze met de camera de straat op om de veronderstellingen en meningen te toetsen bij het winkelend publiek.

Foto: Sjoerd Lammers (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment