Privéjets landen op verhuursite Zoef.com

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 07 jul 2014 in nieuws

De marktplaats voor huurartikelen Zoef.com heeft al een breed assortiment, maar daar staan nu – tot verbazing van eigenaar Niels Duijvestijn – zelfs privéjets bij.

Eind vorige maand besloot een verhuurder van privévliegtuigen te proberen of Zoef.com hem klanten zou opleveren. Een antwoord op die vraag duurde niet lang. Binnen enkele dagen waren ze, ondanks de prijs van duizenden euro’s per uur, verhuurd. Momenteel staan er zes vliegtuigen in de virtuele hangar van de verhuursite.

Duijvestijn: “ Wij worden echt gezien als de all-in (service) verhuur shop die alles uit handen neemt voor de klant. Wij besparen de zakelijke klant, zoals eventmanagers, cateraars en creative bureaus, veel tijd en geld. Door ons aanbod en kennis inspireren wij en brengen onze klanten op leuke ideeën.“

“We gaan nu richting deduizend orders per maand waarvan bijna een derde direct afrekent aan onze kassa. Na het instappen van nieuwe Angel-investors zijn wij nu hard bezig om ons systeem nog verder te optimaliseren en nog meer marketingkanalen in te zetten. We blijven leren van onze klanten en elke nieuwe productgroep die we online zetten geeft ons weer nieuwe kennis. We zitten momenteel op meer dan negenduizend artikelen en diensten online.”

“Het grootste gedeelte van de verhuurbranche is trend- en seizoensgebonden. Dit betekent dat bijvoorbeeld na de uitslagen van de eindexamens er een explosie aan limousine-aanvragen onstaat. En vergeet natuurlijk niet het WK, we merken omdat Nederland steeds dichterbij de finale komt de vraag naar beamers, schermen en aankleding exponentieel toeneemt.”

Foto: Andy Rusch (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment