GoDaddy betreedt Benelux

Geen reacties
Tags: ,
Posted 30 apr 2014 in nieuws

De Amerikaanse hostingprovider en domeinnaamleverancier GoDaddy gaat nu echt de Europese markt op, inclusief de Benelux. Eerder beperkte men zich grotendeels tot Engeland, Ierland en Spanje.

GoDaddy noemt zich de grootste registerhouder van domeinnamen en webhostingaanbieder ter wereld met 4000 medewerkers. Vorig jaar werden nog diverse branchegenoten overgenomen, waaronder hostingbedrijf Media Temple.

In totaal worden nu 42 markten en 17 talen waaronder het Nederlands ondersteund. De helpdesk – bereikbaar via een 085 nummer – is er nu ook in het Nederlands. Ook zijn lokale managers aangenomen om producten in diverse landen te verkopen.

BigDaddy is al langer bezig met de internationale uitrol, maar richtte zich vooral op uitbreiding in Latijns Amerika. Daar worden nu vrijwel alle landen ondersteund. De internationale expansie staat onder leiding van James Carroll, die voor Yahoo en Microsoft werkte.

Vorige maand werd bekend dat het bedrijf in de VS naar de beurs wil. Die plannen waren er al eerder, maar werden afgeblazen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment