Huiseigenaren kiezen beste innovatie domotica

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 17 apr 2014 in nieuws

Vereniging Eigen Huis is op zoek naar kleine bedrijven die een innovatief product of dienst voor huiseigenaren hebben ontwikkeld, maar dit nog niet aan de man hebben weten te brengen. Producten die te maken hebben met zorg, veiligheid, communicatie en brand- en inbraakveiligheid.

De vereniging wil voor de Eigen Huis Startup Challenge huiseigenaren betrekken bij de selectie van het beste nieuwe domotica-initiatief. Leden kunnen stemmen op de ideeën waar zij thuis echt iets aan denken te hebben. Slimme thermostaten, zelfregulerende verlichting en een inbraakalarm dat communiceert met de alarmcentrale zijn al bekende voorbeelden van domotica.

De inschrijfperiode is inmiddels ingegaan. Een panel van experts op het gebied van innovatie en domotica beoordeelt de inzendingen en stelt een shortlist samen van zeven start-ups. De genomineerden presenteren zich online aan de leden van Vereniging Eigen Huis. Door te stemmen bepalen de leden drie finalisten. Een jury van experts kiest de uiteindelijke winnaar.

In juni ontvangen de drie finalisten elk een prijs. De hoofdprijs bestaat uit 58.000 euro aan publiciteit in media van Vereniging Eigen Huis. De vereniging maakt de winnende producten beschikbaar voor haar leden.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment