PSV stadion integreert digitale diensten

Geen reacties
Tags: , , , , ,
Posted 09 apr 2014 in nieuws

UPC en PSV gaat het Philips Stadion in Eindhoven volgend seizoen van een WiFi-toepassing voorzien. Samen met partner Infostrada Sports lanceren UPC en PSV daarnaast het project Connected Stadium, waarbij draadloos internet, online media, een nieuwe PSV app en digitale diensten bij elkaar samenkomen.

Later dit jaar kunnen alle bezoekers van het Philips Stadion met hun mobiel gebruik maken van internet op hoge snelheid. De WiFi-technologie daarvoor wordt aangelegd door UPC Nederland. Volgens PSV is het voor eerst dat een dergelijk WiFi-netwerk met hoge snelheid en veel bandbreedte wordt geïnstalleerd voor zoveel gebruikers tegelijkertijd.

Het project is onderdeel van een samenwerking tussen meerdere partijen. Door de krachtenbundeling van PSV, UPC en Infostrada Sports moet er een ‘nieuwe beleving’ ontstaan. Naast het snelle internet worden aan het netwerk verschillende functionaliteiten gekoppeld, zoals een geheel nieuwe PSV app met alle informatie omtrent PSV, het laatste nieuws, statistieken en beeldmateriaal.

PSV onderzoekt ook de mogelijkheid om op termijn nieuwe innovatieve diensten aan het systeem toe te voegen, zoals bestellen en betalen van bijvoorbeeld consumpties of merchandising via mobiel.

PSV introduceert twee varianten om in te loggen op het nieuwe netwerk: Social en Premium. Social is gratis voor iedereen, gebruikers kunnen hiermee voorzien in hun basisbehoefte zoals sociale media en e-mail. Daarnaast komt er ook een Premium-dienst beschikbaar. Daarmee is meer internet bandbreedte beschikbaar en worden via de PSV app veel extra mogelijkheden geboden.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment