Ziggo start test vast bellen via smartphone of tablet

Geen reacties
Tags: , , , , ,
Posted 08 apr 2014 in nieuws

Kabelaar Ziggo is vandaag gestart met het testen van ‘vast’ bellen via smartphone of tablet. Met behulp van Ziggo Bapp – een iOS of Android app – kunnen klanten ook in het buitenland bellen.

Bapp is een bellen-applicatie geïnstalleerd op een smartphone of tablet (iOS/Android) die gebruik maakt van de mobiele/draadloze internetverbinding (Wifi/3G/4G) voor bellen met de vaste telefoonlijn van Ziggo.

Doel van de test is het onderzoeken van het gebruiksgemak en de praktische bruikbaarheid van de app. Ook zal de testers worden gevraagd naar mogelijke verbeterpunten van de app. Aan de test – die twee maanden duurt- kunnen maximaal 3.000 Ziggo klanten deelnemen, deze worden via een persoonlijke e-mail uitgenodigd. Op basis van de resultaten besluit Ziggo vervolgens of de Ziggo Bapp – al dan niet in gewijzigde vorm –  beschikbaar komt voor alle klanten met een vaste Ziggo telefoonlijn.

Ziggo Bapp wordt in de loop van de dag geplaatst in de App Store en in de Play Store.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment