Meer Nederlandse bedrijven in Google Now

Geen reacties
Tags: ,
Posted 08 apr 2014 in nieuws

Dragers van een Androidtoestel gaan steeds vaker slimme alerts krijgen nu grote Nederlandse bedrijven Google Now gaan ondersteunen.

Coolblue en bol.com informeerden al wat langer via Google Now dat een bestelling onderweg was. Via de smartphone is in de ‘persoonlijke startpagina’ in Android te zien welke belangrijke zaken zich nu afspelen. Het aanstaande bezorging van een pakketje is er daar een van.

Nu hebben ook bedrijven als Transavia, Pathé, Booking, Albert.nl en Couverts hun e-mail alerts aangepast aan Google Now-standaarden. Zo krijgt een luchtreiziger net voor aankomst op de luchthaven zijn e-ticket van Transavia gepresenteerd. Hij hoeft er niet meer naar te zoeken. Hetzelfde geldt voor tickets voor hotels, bioscopen en restaurants.

Androidplanet.nl constateerde deze nieuwigheid en verifieerde het bij Google Nederland, die de namen van deze bedrijven bevestigde.

Now geef ook proactief reisadviezen, alarmeert de gebruiker wanneer hij waar afspraken heeft, welk weer het wordt en bijvoorbeeld ook wie er vandaag jarig is.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment