HEMA in 3D-geprinte producten

Geen reacties
Tags:
Posted 03 mrt 2014 in nieuws

Bij de HEMA kunnen klanten vanaf vandaag een gepersonaliseerde telefooncase, armband of ketting in 3D laten printen. HEMA zet hiermee de eerste stappen om 3D geprinte producten bereikbaar te maken voor iedereen, zo laat het bedrijf weten.

Via de website van HEMA is het eenvoudig een eigen ontwerp maken, te bestellen en af laten leveren bij het filiaal naar keuze of thuis laten bezorgen. HEMA start met het aanbieden van gepersonaliseerde telefoonhoesjes, armbandjes en kettingen. De armbandjes zijn verkrijgbaar met goud- of staalkleurige letters en het bandje heeft een handige sluiting.

Helemaal uniek is de dienst overigens niet. Neiman Marcus, een Amerikaans warenhuis vergelijkbaar met de Bijenkorf, biedt sinds kort 3D-geprinte juwelen aan. Daarvoor ging het eind vorig jaar een samenwerking aan met het Nederlandse bedrijf Shapeways.

HEMA maakt onder meer gebruik van de diensten van Rockstart-startup Zazzy, een Nederlands bedrijfje van onder meer Gert Jan Spriensma dat 3D-geprinte sieraden ontwikkelt. Van een tweede leverancier van hoesjes wil HEMA de naam niet noemen. De levertijd van de producten is ongeveer 15 werkdagen.

Op korte termijn volgen meer producten, belooft het winkelbedrijf.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment