IKEA Nederland landt op Pinterest

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 23 jan 2014 in nieuws

Behalve op Facebook, Twitter, Google+ en YouTube is IKEA Nederland nu ook actief op Pinterest. Op het nieuwe Pinterest account van IKEA Nederland kunnen bezoekers zich laten inspireren en nieuwe woonideeën ontdekken.

De ‘borden’ op de Pinterest pagina van IKEA Nederland zijn onderverdeeld naar de omvang van het huis, de jaargetijde, kleur, limited edition collecties en andere kenmerken.

Om de lancering te vieren, brengt het woonwarenhuis een speciaal IKEA huis op Pinterest tot leven. Bezoekers worden uitgenodigd om in de kamers, van slaapkamer tot keuken en ballenbak, op zoek te gaan naar een Zweedse vlag. Door IKEA te volgen op Pinterest en de pin waarin de vlag staat te repinnen, maken bezoekers kans op een IKEA cadeaupas.

IKEA Nederland is sinds juni 2013 actief op Twitter, Facebook en Google+. ‘Door aanwezig te zijn op social media willen we klanten inspireren, maar hopen we ook dat zij hun verhalen weer met ons delen. Met de nieuwe We presenteren hier nieuwe collecties, maar geven ook handige tips en ideeën voor het inrichten van je woning’, aldus Mark Ogertschnig, Corporate Communicatie Manager IKEA Nederland.

huisLees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment