Emakina richt CRM-tak op

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 13 jan 2014 in nieuws

Internetbureau Emakina Nederland trekt het hoofd CRM van Samsung Benelux aan om zijn nieuwe, eigen CRM-tak in te richten.

Mark Stadhouders treedt in dienst bij Emakina en wordt hoofd van het nieuwe bedrijfsonderdeel. Daarmee legt het bedrijf de basis van CRM-activiteiten, een tak van sport die binnen de organisatie moet uitgroeien tot een afdeling van substantiële omvang.

Emakina/Direct verzorgt voor klanten de ontwikkeling van DM-campagnes (online en print), bijbehorende mobiele diensten, callcenterssupport, websites, gepersonaliseerde e-mails en sms-berichten.

Directeur Geert Rietbergen positioneert de nieuwe business unit naast de reeds bestaande: Commerce en Social. /Direct kan zelfstandig op de markt opereren, al gaat de voorkeur ernaar uit dat de CRM-diensten in combinatie met andere diensten van Emakina worden verkocht.

Emakina treft de voorbereiding voor nog een nieuw bedrijfsonderdeel. Met Djon Kleine wordt de basis gelegd voor performance-activiteiten. “Een logische uitbreiding”, aldus Rietbergen.

Foto: FaceMePLS (cc)Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment