SanomaVentures stopt geld in winkelreviewsite Wugly.nl

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 13 jan 2014 in nieuws

SanomaVentures investeert in Wugly.nl. Die site helpt consumenten bij het vinden van informatie over lokale winkels door ervaringen van anderen. Het platform heeft naar eigen zeggen de grootste database met onafhankelijke winkelbeoordelingen van consumenten.

Wugly.nl werd 2010 opgericht door Q&A Research & Consultancy, een marktonderzoeksbureau gespecialiseerd in retail en bekend van de ‘Beste Winkelketen’ verkiezing. De afgelopen drie jaar heeft Wugly bijna een half miljoen beoordelingen verzameld, waarvan ruim 175.000 winkelbeoordelingen.

Met Sanoma hoopt de site snel meer naambekendheid te krijgen. Voor zakelijke klanten kan men meer toegevoegde waarde leveren als het gaat om het krijgen van inzichten en het bereiken van de consument.

De lancering van een geheel vernieuwde website en app is onderdeel van de samenwerking. De bètaversie van de vernieuwde desktop en tablet site is reeds beschikbaar. De mobiele site en bijbehorende app volgen op korte termijn.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment