‘Eerste NFC-restaurant’

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 30 dec 2013 in nieuws

Op 1 januari opent het restaurant Popolare officieel de eerste Nederlandse vestiging, aan Plein 44 in Nijmegen. Met verse producten, hip interieur en scherpe prijzen, zegt het bedrijf. Maar daar gaat het niet om: het hele proces wordt ondersteund door NFC.

Bij Popolare lijkt het concept rechtstreeks uit de Bertoli-reclame te komen: grote tafels, grote schalen op tafel gevuld met verse pasta’s en pizza’s met flinterdunne bodem. Samen delen en samen genieten. Social dining, heet dat.

Maar het is vooral de software die het onderscheid moet maken. Bij binnenkomst ontvangt de gast een persoonlijke tabletmenukaart. Aan de tafel kan die worden geactiveerd door middel van een NFC-chip op de tafel. De tablet maakt het mogelijk om één of enkele gerechten per keer te bestellen. De gerechten komen binnen op schermen in de keuken. Na bereiding serveert de ober deze rechtstreeks uit aan tafel.

Wachten op de ober hoeft niet. Gasten kunnen een Bruchetta bestellen en 5 minuten later besluiten om een drankje erbij te nemen. Dit geeft gasten de vrijheid zelf te bepalen hoeveel, wat en wanneer ze eten.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment