Telegraaf komt met premium content

Geen reacties
Tags: , , , , , , ,
Posted 27 nov 2013 in nieuws

De Telegraaf gaat voortaan geselecteerde achtergrondartikelen van eigen verslaggevers en columnisten via de website aan abonnees aanbieden. Deze artikelen zijn niet zichtbaar voor reguliere bezoekers.

De premium secties (waaronder Opinie, Reportage en Stan Huygens) zijn gratis voor abonnees met digitale toegang. Ook de columns van Rob Hoogland, Martin Visser, Paul Jansen en Johan Cruijff worden op deze manier aangeboden.

‘We zien dat de bezoekers van onze sites steeds meer op zoek zijn naar verdieping en opinie. Unieke content die tot voor kort alleen in de papieren editie van De Telegraaf te vinden was. Met het uitbreiden van het aanbod op internet, koesteren we onze abonnees ook in het digitale domein’, stelt Jan-Kees Emmer, adjunct-hoofdredacteur van De Telegraaf.

De volgende stap is abonnees verhalen en duiding die nog alleen bestemd zijn voor de papieren krant ‘s avonds al online kunnen lezen.

De Volkskrant gaat dit binnenkort al doen via de app Volkskrant Select, die 1,79 euro per week gaat kosten. In de applicatie (iPad, iPhone) lees je elke avond om 22.00 uur een selectie van tien artikelen uit de krant die de dag erop verschijnt. Volkskrant Select zal als losse app te downloaden zijn en is niet te vinden in Apple’s eigen Kiosk.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment