KPN: volledige 4G-dekking eerste kwartaal 2014

Geen reacties
Tags: , , , , ,
Posted 06 nov 2013 in nieuws

Tachtig procent van het KPN netwerk is eind dit jaar geschikt voor 4G ontvangst. Aan het einde van het eerste kwartaal van 2014 is het hele land bedekt. Dat maakte KPN zojuist bekend bij de start van het 4G netwerk in Nijmegen.

KPN start bovendien een pilot met de redactie van Omroep Gelderland met 4G verbindingen op hun camera’s. 4G zal door Omroep Gelderland gebruikt worden om beeld door te sturen vanaf locatie voor televisie en de website. Voor radio zal 4G gebruikt worden voor stabiele en kraakheldere livemeldingen.

4G van KPN is per vandaag behalve in Nijmegen ook in Lobith en omstreken beschikbaar. In die regio komt de Rijn vanuit Duitsland Nederland binnen en gaat hij over in de Waal. Daarmee heeft de belangrijkste binnenvaartroute van Duitsland naar de Rotterdamse haven nu 4G dekking.

T-Mobile start zijn 4G netwerk over twee weken, maar enkele klanten hebben nu al ontvangst. Gebruikers met de recent uitgerolde Android 4.3-update voor de Galaxy S4 hebben als eerste toegang gekregen tot het netwerk, dat gefaseerd wordt uitgerold.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment