Netflix dit najaar naar Nederland

Geen reacties
Tags: , , , , , ,
Posted 19 jun 2013 in nieuws

Netflix komt vóór het einde van dit jaar naar Nederland met een breed aanbod aan tv-series en films voor een vast maandbedrag. Dat heeft het bedrijf zojuist bekend gemaakt. Met meer dan 36 miljoen abonnees in veertig landen is Netflix de grootste aanbieder van internettelevisie ter wereld, goed voor ruim een miljard uur tv en film per maand. 

Rivalen Pathé Nederland en HBO hielden al langer rekening met de lancering in september. Zij baseren zich daarbij op ‘verschillende bronnen’. Het lijkt er overigens op dat de lancering niet lokaal wordt voorbereid, zo valt in elk geval af te leiden uit het vacatureoverzicht van het Amerikaanse bedrijf.

De website Netflix.nl is vandaag in gebruik genomen. Daar kunnen geïnteresseerden zich inschrijven. Ze worden dan per e-mail op de hoogte gesteld zodra Netflix van start gaat. Meer informatie over tarieven, content, geschikte apparaten en beschikbaarheid in Nederland wordt binnenkort bekendgemaakt. Netflix heeft het PR Bureau voor de externe communicatie ingeschakeld.

 Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment