Conrad gaat virtueel in Arnhem

Geen reacties
Tags: , , , , ,
Posted 04 jun 2013 in nieuws

Online elektronicawinkel Conrad.nl opent vandaag in de de Jansstraat te Arnhem een Conrad ‘augmented reality’ kortingswinkel. Voorbijgangers kunnen met hun smartphone 10 procent korting op praktisch het gehele assortiment van Conrad.nl ‘activeren’.

Met de technologie van Layar is een extra virtuele laag aangebracht voor de Conrad kortingswinkel in Arnhem, die in feite geen winkel is, maar wordt aangegeven door een paar plakkaten.

Via de Layar-app (gratis beschikbaar voor Apple- en Android-smartphones) kunnen bezoekers bladeren door alle door klanten geschreven beoordelingen van de afgebeelde producten. Bovendien kan men het merk Conrad beter leren kennen door de meest recente reclamevideo te bekijken en door het YouTube-kanaal te scrollen.

De Conrad ‘augmented reality’ pop-up store is tot stand gekomen in samenwerking met Window Brokers (locaties) en NL Expo (bestickering). Het concept is intern door Conrad ontwikkeld en uitgewerkt.

Deze nieuwste Conrad pop-up store zal tot en met 30 juni 2013 in Arnhem te bewonderen zijn. Daarna zal hij op een volgende locatie verschijnen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment