Eigen tabletapp voor Wehkamp

Geen reacties
Tags: , , , , , , ,
Posted 01 mei 2013 in nieuws

Wehkamp.nl introduceert vandaag een eigen app voor iPad- en Android-tablets, vanwege het veranderende consumentengedrag, zo laat het bedrijf weten.

De nieuwe tablet-app geeft kopers niet alleen de mogelijkheid om bestellingen tedoen, maar biedt ook inspiratie met onder meer lookbooks en modelvideo’s.

Mobiele apparaten zijn goed voor 22 procent van de totale omzet. Wehkamp.nl verwacht dat in 2015 ruim 50 procent van de online aankopen via een tablet of mobiele telefoon wordt gedaan.

Er waren al externe apps voor Wehkamp. Zelfstandig appontwikkelaar Jeroen Baidenmann introduceerde een onafhankelijke iPhone- en iPad-applicatie voor Wehkamp in januari.

Noem het affiliate nieuwe stijl. Jeroen Baidenmann van DevMobile doet het alleen niet met websites, maar met apps. De eerste app Zoek & Scan voor bol.com verscheen alweer in 2010, in augustus vorig jaar kwam er een winkelapp voor Zalando bij, genaamd Fashion Shopper.

Sinds de introductie van de tablet, nog maar drie jaar geleden, hebben inmiddels 4,3 miljoen Nederlanders een tablet gekocht. Een groot aantal mensen is van plan er op korte termijn een te kopen.

De tablet-app van wehkamp.nl is gratis te downloaden in de Apple App Store en de Google Play Store.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment