24/7 toegang tot gegevens in Mijn Amsterdam

Geen reacties
Posted 13 nov 2019 in nieuws

Mijn Amsterdam is sinds maandag live. De site is het persoonlijke digitale portaal waar alle Amsterdammers 24/7 hun persoonlijke gegevens en gemeentelijke producten en diensten kunnen inzien.

In MijnAmsterdam vinden bewoners persoonsgegevens uit de Basisregistratie Persoonsgegevens (BRP). Zo kun je de status bekijken van een aanvraag voor een Stadspas met groene stip en de status van de aanvraag van een bijstandsuitkering. Ook informatie over afvalpunten, evenementen en bekendmakingen is zichtbaar.

Op dit moment is de informatie nog beperkt. De komende maanden en jaren voegt de gemeente stapsgewijs nieuwe producten, diensten en informatie toe. Zoals vergunningen en Stadspas-saldo. Daarnaast wordt het portaal ook ontwikkeld voor Amsterdamse ondernemers. ‘Mijn Amsterdam’ is een van de producten van de Agenda Digitale Stad.

De ontwikkeling van ‘Mijn Amsterdam’ gebeurt samen met Amsterdammers. Zij zijn vanaf de start betrokken geweest bij het ontwerp en tests.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment