AliExpress opent eerste fysieke winkel in Europa

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 26 aug 2019 in nieuws

Het Spaanse publiek stond afgelopen zaterdag in lange rijen om de eerste fysieke winkel in Europa van AliExpress te bezoeken. De winkel doet qua inrichting Apple-achtig aan en toont vooral assortiment van grote fabrikanten.

De winkel, gedoopt als AliExpress Plaza, bevindt zich in het winkelcentrum Xanadú in Madrid. Bezoekers vinden er een selectie van de populairste items op de Chinese marktplaats.

🥰¿Os animáis? 🥰@XiaomiEspana @oppomobilees @HuaweiMobileESP @Bluedio_Page @chuwidotcom @FOREO @DJIGlobal @CECOTECoficial @SklumLoveDesign @amazfit @TronsmartSpain @YITechnology @Baseus_Official @Edifier_Global #aliexpressintuxanadu #muyfandealiexpress #aliexpress pic.twitter.com/9e2vd30lNj

— AliExpress España (@AliExpressES) 20 augustus 2019

Het gaat hier niet om een pop-up store die er even is om reclamedoeleinden. AliExpress vestigt zich voor langere tijd in de Madrileense winkelstraat.

Beelden van het Spaanse persbureau EFE laten zien dat de Spaanse consument nieuwsgierig is naar de winkel. Of naar de dure cadeaus die de eerste paar honderd bezoekers kregen. Of een fysiek verkooppunt uiteindelijk ook tot meer kooplust leidt, offline en online, zullen de Chinezen nauwlettend in de gaten houden.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment