Start-up van E-sites biedt ‘hacking as a service’

Geen reacties
Tags: ,
Posted 11 jul 2019 in nieuws

Het Bredase techbureau E-sites lanceert de start-up Tminus10. Vanuit dat initiatief helpt het organisaties bij het versnellen van innovaties door te hacken, wat in dit geval vooral betekent: het snel tastbaar maken van technologie en concepten door prototyping.

Arthur Engel, managing director bij E-sites, lciht toe: “We signaleerden steeds vaker dat grotere organisaties, met name MKB+ en enterprises, meer willen met nieuwe technologie maar niet weten hoe. Of dat strategie- en designprocessen steeds weer resulteren in dezelfde oplossingen: web en apps terwijl de ambities verder reiken. Tminus10 helpt bij het vooruit kijken en in nieuwe mogelijkheden denken.”

Het initiatief, dat los opereert van het moederbedrijf, staat onder leiding van Samet Yilmaz. Hij legt uit: “Onze dienstverlening draait om het valideren van nieuwe ideeën en het versnellen van innovaties. Met het opzetten van prototypes, proof-of-concepts en blauwdrukken realiseren we voor de klant een testbaar of werkbaar product.”Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment