Apple stopt verkoop 12 inch MacBook

Geen reacties
Tags:
Posted 09 jul 2019 in nieuws

Apple is gestopt met de verkoop van de 12-inch MacBook, die sinds 2017 al geen opvolger meer had. De eind vorig jaar gelanceerde MacBook Air lijkt zijn plaats in te nemen.

Vandaag werd een nieuw model van de MacBook Air aangekondigd dat ook nog eens 100 euro goedkoper is dan de vorige versie, maar afgezien van True Tone geen nieuwe functies of nieuwe hardware heeft. Een versie met 256 GB opslag kost nog altijd 1499 euro.

De superdunne 12 inch MacBook werd alom gezien als de opvolger van de MacBook Air, maar was behoorlijk prijzig. Ook had het apparaat slechts een aansluitpoort. Het lijkt er sterk op dat Apple de 12 inch MacBook lijn niet meer voortzet.

Als startsignaal voor de Back to School-campagne kondigde Apple vandaag behalve de nieuwe MacBook Air ook een nieuwe MacBook Pro aan. De 13-inch notebook met Touch Bar en Touch ID heeft de nieuwste quad-core processor. Studenten kunnen dit model voor een gereduceerde prijs aanschaffen.

Het instapmodel zonder Touch Bar is niet meer verkrijgbaar. Ook de oude MacBook Air is niet langer te koop. Ook deze werd in 2017 voor het laatst vernieuwd.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment