Flinders naar 20 miljoen euro omzet in 2018

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 07 jan 2019 in nieuws

Online woonwinkel Flinders heeft zijn omzet afgelopen jaar met een derde zien stijgen naar twintig miljoen euro. Komend jaar gaat het zich nadrukkelijker richten op interieurprojecten in het zakelijk segment.

Dat maakte het bedrijf begin deze middag bekend met een persbericht. De groei wordt gerealiseerd op alle kanalen: online, de fysieke winkel in Zaandam en de B2B-verkopen.

De winkel biedt 33.000 designproducten, een assortiment dat een eigen signatuur geeft. Dat wordt uitgedragen met reclame in de massamedia maar ook via een ‘online inspiratieomgeving’. Die trok volgens COO Oscar Diele in 2018 vier keer meer publiek dan het jaar ervoor. Dat bevestigt de onderneming in de strategie waarbij het advies en inspiratie wil bieden aan zoekende shoppers.

In de loop van 2019 komt Flinders met een private label op de markt met eigen producten en merken. Met designlabels zal worden samengewerkt om exclusieve meubels en gelimiteerde edities te kunnen bieden.

Er zal ook meer aandacht komen voor de B2B-markt: interieurprojecten in hospitality, retail en kantoren.

Vanuit een nieuw geopende designstudio in Gent (foto) zal de Belgische projectenmarkt worden bediend. “Vanuit daar zal de woonwinkel Belgische architecten, stylisten en zakelijke eindklanten gaan bedienen.” Deze locatie is een aanvulling op de woonwinkel in Zaandam en het Flinders-café in Groningen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment