Nieuwe leden voor breedbandvereniging NLconnect

Geen reacties
Tags: , , , , , ,
Posted 19 dec 2018 in nieuws

NLconnect, de brancheorganisatie van de breedband-industrie, groeit dankzij de aanwas van nieuwe leden. Onder meer CBizz, Fibety, Siers Telecom, Spijkerman BV en YouCa hebben zich recentelijk aangesloten.

CBizz is leverancier van zakelijke internetdiensten en is gespecialiseerd in de uitrol van glasvezel op bedrijventerreinen en in het aanbieden van verbindingen en diensten hierover.

Fibety is de internetprovider van het Groene Hart. Het bedrijf levert ‘betaalbaar en supersnel’ glasvezel internet en digitale televisie in onder meer Gouda en omstreken.

Siers Telecom is al meerdere jaren actief in de glasvezelnetten, van FttH tot Fttx. Het bedrijf heeft niet alleen kennis van aanleg en montage, maar ook van de ontwikkeling van concepten en installaties.

Spijkerman BV is totaalleverancier van prefab behuizingen en elementen voor telecommunicatienetwerken, zoals mastfundaties voor zendmasten, glasvezel area POP’s en straatkasten, inclusief technische inrichting, fundering en plaatsing.

YouCa is een aanbieder die in 2019 gebruik hoopt te maken van het opengestelde kabelnetwerk van VodafoneZiggo. YouCa zal internet, TV en telefoniediensten landelijk aanbieden.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment