AH to go en Thuisbezorgd.nl gaan samenwerken in Amsterdam

1 reactie
Tags:
Posted 14 dec 2018 in nieuws

AH to go en Thuisbezorgd.nl starten vandaag in Amsterdam de gezamenlijke bezorging van het AH to go-assortiment. De producten worden per e-bike gratis bezorgd vanuit twee AH to go-winkels in Amsterdam.

Begin volgend jaar volgen vanuit Albert Heijn, waar AH to go onderdeel van is, meer initiatieven op het gebied van thuisbezorging.

Topman Wouter Kolk van Albert Heijn had eerder deze week in het FD al een samenwerking met Thuisbezorgd en Deliveroo aangekondigd. Zo wil de retailer ook warme maaltijden uit de eigen keukens gaan bezorgen. ‘Wij hebben duizenden recepten. We kunnen een aantal favoriete gezonde Allerhande-maaltijden ook voor jou klaarmaken. Dat doen we echter niet op de winkelvloer. We hebben gemerkt dat dat niet efficiënt is.’

In Amsterdam kunnen gebruikers van Thuisbezorgd.nl vanaf vandaag in elk geval de producten van AH to go laten bezorgen. Er is een selectie gemaakt van de populairste producten uit het AH to go-assortiment waaronder soepen, poké bowls, vers belegde broodjes, salades, fruitsnacks en verse sappen.

De producten worden met een e-bike opgehaald bij de AH to go in de Ferdinand Bolstraat of op het Waterlooplein. De samenwerking wordt over twee maanden geëvalueerd.Lees het volledige bericht op Emerce »


1 Comments

 1. Almeda Kotai

  Hey

  u heeft een mooie winkel en ik koop ook regelmatig wat bij u
  Maar ik heb een vraag, ik zie veel Items in deze webshop http: // bit. ly / cheaper21 die u ook verkoopt in uw winkel.
  maar daar items zijn 34% goedkoper, nou mijn vraag is wat het verschil is tussen u webshop en die van hun,
  is het de kwaliteit of iets anders, Ik hoop dat u mij kunt helpen!

  Met vriendelijke groeten
  Natasja BomenwijAdd Your Comment