Nieuwe hoofdkantoor KPN maandag geopend

Geen reacties
Tags: , , , ,
Posted 23 nov 2018 in nieuws

Maandag wordt het hoofdkantoor van KPN in Rotterdam officieel geopend. De markante toren onder aan de Erasmusbrug op de Kop van Zuid krijgt de naam De Link, een verwijzing naar de verbinding die centraal staat in de dienstverlening van KPN.

Het bestaande gebouw van architect Renzo Piano met ongeveer 18.500 vierkante meter, is uitgebreid met een glazen terminal van nog eens ongeveer 2.800 vierkante meter. Hier bevinden zich een auditorium voor 250 mensen, verschillende vergaderruimtes, een bedrijfsrestaurant, een KPN winkel en een restaurant van de keten Happy Italy dat toegankelijk is voor het publiek. Ook is de ledlamp-pixelgevel vernieuwd en nu full color en onder andere beschikbaar voor boodschappen van de stad Rotterdam, evenementen en videokunst.

Een belangrijk uitgangspunt bij de verbouwing was een ‘toekomstbestendig kantoor’ te realiseren dat benadrukt dat KPN ‘midden in de samenleving staat’.

Het KPN hoofdkantoor is eigendom van Real I.S. De uitbreiding en de herinrichting zijn ontworpen door V8 Architects.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment