Microsoft maanden geleden al gewaarschuwd voor ernstige problemen Windows 10 Update

Geen reacties
Tags: ,
Posted 09 okt 2018 in nieuws

Microsoft is enkele maanden geleden al gewaarschuwd voor problemen met de Windows 10 October Update. Nogal wat gebruikers melden dat na installatie bestanden en programma’s zijn gewist.

Microsoft raadt gebruikers van getroffen systemen aan hun pc niet te gebruiken en de helpdesk te bellen. De Update is inmiddels niet meer beschikbaar, ook niet voor fabrikanten die van plan waren om hun nieuwste desktops en laptops te voorzien van de update.

Tijdens de previewperiode hebben testers al gewaarschuwd voor de problemen van wat intern Redstone 5 heette, maar deze mededelingen zijn genegeerd.

Eerder dit jaar moest Microsoft Windows 10 April Update op het laatste moment uitstellen na meldingen over blauwe schermen.

De vraag is of Microsoft niet meer tijd moet uittrekken voor het testen van zijn software en moet afstappen van zijn halfjaarlijkse updates. De software voor de October Update was de afgelopen maanden weliswaar beschikbaar voor zogenoemde Insiders, maar werd deze keer niet beschikbaar gesteld aan de Release Preview Ring, waarmee een grotere groep testers wordt bereikt. Juist die Release Preview is bedoeld om installatieproblemen tijdig op te sporen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment