Essent, DHL en Vers & Fijn genomineerd voor de Digital Transformers Awards 2018

Geen reacties
Tags:
Posted 03 okt 2018 in nieuws

Beerwulf, Essent, DHL en Vers & Fijn zijn genomineerd voor de Digital Transformers Awards 2018. Op vrijdag 5 oktober strijden deze kandidaten voor drie finale plekken en de award tijdens een vakjury dag.

De Digital Transformers Award is in het leven geroepen om de noodzakelijke digitale transformatie van bedrijven te stimuleren en het digitale talent in Nederland in de schijnwerpers te zetten.

Belangrijke vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, de politiek en wetenschap nemen zitting in de jury van de Digital Transformers Awards.

In 2017 ging Gerhard van der Bijl van Royal FloraHolland met de prijs aan de haal. Zijn opvolger wordt op donderdag 11 oktober tijdens de Awards-avond bekend gemaakt uit de shortlist van vijf genomineerden:

Hans Böhm, managing director van Beerwulf
Kuldip Singh, Digital Transformation Board Member, Essent
Jan de Groot, Head of Development, DHL
Leo Nolen, Directeur Vers & Fijn
Bert Reitsma, Programma Manager Digitale Transformatie Centraal Justitieel Incasso Bureau

De kritische vakjury zal dit jaar bestaan uit de winnaar van afgelopen jaar Gerhard van der Bijl, CDO en CIO bij Royal FloraHolland, Tjalling Smit, directeur Commercie & Ontwikkeling bij NS, Marietje Schaake, Europees Parlementslid van D66, Marc Salomon, o.a. Dean of the Amsterdam Business School (ABS), Professor in Decision Sciences bij de UvA.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment