Mogelijk weer juridische acties tegen malafide domeinverkoper

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 10 jul 2018 in nieuws

Het Nederlandse bedrijf Trademark Office blijkt in maart een schikking te hebben getroffen met dertig ondernemers wegens misleiding. De domeinverkoper probeert domeinnamen te slijten onder valse voorwendselen.

Koop snel de domeinnaam via Trademark Office voordat het te laat is, luidt de boodschap van het bedrijf. Concurrenten zouden namelijk proberen de domeinnaam te registreren. De ondernemers moeten dan wel gelijk tekenen voor tien jaar (360 euro) of vijftien jaar (540 euro).

Oprichter Jonathan Oudekerk gaf eerder dit jaar toe dat hij niet eens kan zien of een concurrent de domeinnaam van een ondernemer wil registeren, maar de verkooppraktijken gaan gewoon door, blijkt uit opgenomen telefoongesprekken die RTLZ in handen kreeg. Het is verbazingwekkend dat het bedrijf nog steeds actief is, gelet op de vele waarschuwingen voor dit bedrijf op internet.

Advocaten Nagessersing en Jeroen Thiele van Berntsen Mulder Advocaten, beiden hebben ook de schikking afgedwongen, beramen zich dan ook op nieuwe juridische stappen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment