Mediabedrijf E52 naar München

Geen reacties
Tags:
Posted 07 jun 2018 in nieuws

Het Eindhovense mediabedrijf E52 van Bart Brouwers (ex-TMG) en Merien ten Houten (Ilse) slaat zijn vleugels uit. De tech nieuwssite wil ook in München van start gaan. Daarna volgen eventueel Helsinki, Cambridge, Zürich en Barcelona.

E52 werd alweer drie jaar geleden opgericht. Het nieuwsplatform richt zich uitsluitend op de ontwikkelingen en technische innovaties in de regio Eindhoven. Alle artikelen, reportages en columns zijn tweetalig, zowel in het Engels als in het Nederlands.

Er is gekeken naar uitbreiding in Nederland, maar München leek logischer. De stad heeft in Duitsland dezelfde verhouding tot hoofdstad Berlijn als Eindhoven in Nederland tot Amsterdam.

Brouwers en Ten Houten trekken er een half jaar tijd voor uit om te bezien of de vestiging in München kans van slagen heeft. De naam van het bedrijf wordt in verband met de uitbreiding ook gewijzigd, in Innovation Origins.

Met het Amsterdamse IT-bedrijf Katalysis wordt een systeem ontworpen waarmee lezers geld kunnen doneren voor artikelen.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment