Medeoprichter Ronald Prins weg bij Fox-IT

Geen reacties
Tags: , ,
Posted 21 nov 2017 in nieuws

Ronald Prins, medeoprichter en boegbeeld van online beveiliger Fox-IT, legt per 1 januari 2018 zijn functie als directeur neer. Prins heeft in 1999 samen met Menno van der Marel Fox-IT opgericht.

Fox-IT kiest er voor om de werkzaamheden van Prins bij verschillende mensen binnen de organisatie neer te leggen. Een deel van zijn taken is de afgelopen periode reeds overgedragen binnen de organisatie. Na 1 januari 2018 blijft Prins als adviseur verbonden aan Fox-IT.

Fox-IT was het eerste digitale forensisch onderzoeksbureau in Nederland. Onder de leiding van Prins en Van der Marel groeide het bedrijf naar een omzet van 28,5 miljoen euro en werd het in 2015 overgenomen door NCC Group.

Prins vindt dat het tijd is voor verandering. In een verklaring laat hij weten: ‘Ik ben er trots op dat Fox-IT een bepalende speler is geworden op gebied van cybersecurity. We zijn er tevens in geslaagd om mee te bewegen met de groei in de markt en door de overname door NCC Group zijn we ook in staat om internationaal verder uit te bouwen. Fox-IT is daarmee in een volgende fase gekomen en voor mij wordt het tijd om verder te gaan.’

Prins blijft wel werkzaam in de beveleigingsbranche, zo laat hij weten.

 Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment