Elastique koopt Aneto

Geen reacties
Tags: , , ,
Posted 06 nov 2017 in nieuws

Technologiebedrijf Elastique uit Hilversum neemt softwareontwikkelaar Aneto over. Het bedrijf groeit van dertig naar vijftig man.

Naar nu blijkt heeft de overname begin oktober al plaatsgevonden en zijn de mensen van Aneto al verhuisd van Bunnik naar het nieuwe hoofdkantoor. Welk bedrag met de overname, betaald in aandelen, gemoeid gaat houden de partijen voor zich.

“We zijn een creatief technologiebedrijf met veel ervaring in de mediasector. Soms worden we nog wel de puinruimers van Hilversum genoemd”, zegt directeur Bart Robben. “Steeds vaker begeven we ons op het terrein van kritische bedrijfsapplicaties op corporate niveau. Onze achtergrond ligt bij PHP en native iOS- en Androidapplicaties maar we kregen vraag naar .NET. Dat gat vullen we op met deze overname.”

De directie van Aneto is toegetreden tot het managementteam van Elastique.

Robben: “Anders dan de bedrijven aan de top van de markt, partijen als Cognizant, Dept en Valtech, positioneren wij ons niet als fullservicebureau. Daar geloven we niet in. We zijn uitdager van die partijen. Hebben niet alles in huis, maar hebben een breed netwerk met daarin alle expertises die je nodig zou kunnen hebben.” Hierdoor hebben we geen oppervlakkige, maar diepe inhoudelijke kennis in ons vakgebied en kunnen we klanten écht helpen.

Toekomstige uitbreiding zoekt de directeur op het vlak van het strategisch advieswerk. “Op C-level sparren. Ik denk, dat is een ruwe schatting, dat we over drie tot vijf jaar tussen de twintig en dertig procent van de omzet daarmee kunnen realiseren.”

De omzet over het afgelopen boekjaar, dat eind september sloot, kwam geconsolideerd uit op 4,5 miljoen euro. De ambitie is om jaarlijks gecontroleerd met twintig procent te groeien, niet meer en niet minder dan dat. “Niet overdreven. Dat houdt het leuk, behapbaar en kunnen we onze klanten blijven helpen.”Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment