Eelco Blok volgend jaar weg bij KPN

Geen reacties
Tags: ,
Posted 20 okt 2017 in nieuws

Maximo Ibarra wordt de nieuwe CEO en Voorzitter van de Raad van Bestuur van KPN. Hij volgt Eelco Blok op die na twaalf jaar zal terugtreden. De opvolging zal ingaan na afloop van de Algemene Vergadering van Aandeelhouders op 18 april 2018.

Het is voor het eerst dat KPN een buitenlandse CEO krijgt. Ibarra (48) komt van Wind in Italië, waar  hij leiding heeft gegeven aan de fusie van Wind en H3G.

‘Na 7 jaar als CEO en vele jaren bij KPN is het nu tijd voor verandering,’ zegt Blok. ‘Samen met zeer veel toegewijde collega’s bij KPN zijn we er in geslaagd om, in een uitdagende tijd voor de sector, het bedrijf sterker, flexibeler en een voortrekker op het gebied van duurzaamheid te maken.’

‘Ik herken de strategische richting van het bedrijf, bewonder de prestaties binnen de sector en kijk er naar uit om met het hele KPN-team voortreffelijke diensten te blijven leveren aan klanten en waarde te creëren voor alle belanghebbenden,’ zegt Ibarra, die met zijn gezin naar Nederland verhuist.Lees het volledige bericht op Emerce »


Add Your Comment